logo-mini

Esküvői tippek

Hogy a nagy napotok a legjobban sikerüljön!

Esküvői tippjeinkkel segíteni szeretnénk abban, hogy az esküvőtök szervezésekor olyan részletekre is figyeljetek, amelyekre eddig nem gondoltatok! További kérdések esetén lépjetek velünk kapcsolatba, és nagyon szívesen megosztjuk veletek eddigi tapasztalatainkat!


Előkészületek

Az előkészületek alatt nagyon sok szép pillanatkép készül, fontos része a teljes esküvői fotózásnak. Javasoljuk, hogy az esküvői smink és a frizura elkészítése is azon a helyen történjen, ahol az esküvői ruhát is felveszitek majd! Célszerű a ceremóniához legközelebbi helyszínt választani, hogy utazással a lehető legkevesebb idő teljen. Örömmel segítünk helyszínjavaslatokkal is!


Kreatív esküvői fotók

Az egyik legfontosabb része az esküvőnek. Azt javasoljuk, hogy lehetőleg az esküvőt megelőző vagy az esküvő utáni napok egyikén készüljenek ezek az esküvői fotók. Nagyobb nyugalomban, kényelmesen és a fényképek h angulatához megfelelő napszakban tudunk így fényképezni bármilyen helyszínen. Ha ez nem megoldható, úgy az esküvő napján a késő délutáni órákban kell egy órát terveznetek a kreatív esküvői fotók elkészítéséhez. Lehetőleg 17-20h között.


Ceremónia

Minden templomi esküvőn akadnak olyanok, akik úgy gondolják, hogy az ő “esküvői fotói” nélkül nem lesz teljes a nap. Pedig ez nem így van! Ezek a fényképek az esküvő után általában sosem kerülnek elő, ellenben nekünk esküvői fotósoknak ezzel sok nehéz pillanatot okoznak. Célszerű tehát a vendégeket tájékoztatni arról, hogy a mi feladatunk az esküvői fotózás.


Ceremóniamester

A jó ceremóniamester nagyban segíti az esküvő zökkenőmentes lebonyolítását. Az esküvői csoportképek készítésénél intelligensen koordináljan az embereket, jó hangulatot teremt amikor erre szükség van, így a mi munkánk hasznos segítője lehet.


Csoportképek

A klasszikus és kreatív esküvői csoportképek elkészítése hatvan fő feletti létszámnál már egy időigényesebb feladat. Erre az eseményre legalább fél órával kell számolni. Ilyenkor készülnek a személyes páros esküvői portrék is az ifjú párral. Fontos, hogy készüljön egy úgynevezett esküvői fotózás lista is, amelyről a ceremónia mester név szerint szólítja az esküvői fotók résztvevőit. A templomi esküvő utáni vagy vacsora előtti időpontot javasoljuk az esküvői csoportképek elkészítésére.


Fénytechnika

Az esküvő szervezésénél sokan nem is gondolnak arra, hogy a vacsora utáni bulin a kiváló zene mellett a környezeti színek is nagyban befolyásolják a hangulatot, amit az esküvői fényképek is megmutatnak majd. Csekély anyagi ráfordítás mellett néhány színes reflektorral gyönyönyrű fényeket varázsolhatunk az esküvői vacsora helyszínre és a táncparkettre egyaránt.