logo-mini

Gyakori kérdések

14 országban, 480 lefotózott esküvő tapasztalata


gyakori kérdések

Milyen fotós szolgáltatásaitok vannak?

Fotó stúdiónk az esküvői fotózás mellett modell portfólió fotózás, szexi glamour portré fotózás, budoire portré fotózás, cég portfólió készítéssel foglalkozik. Minden kategóriában több éves szakmai tapasztalattal, összeszokott stábbal fényképezünk!


Mi a fotózási stílusod, stílusotok?

Érzelmes, szofisztikált művészi ábrázolás, melyben igyekszünk úgy megjeleníteni az eseményeket, hogy akik nézik részesévé váljanak az adott pillanatnak. Az autentikus felvételek épp úgy részei egy esküvői fotósorozatunknak, mint a különleges esküvői fotók.


Tetszenek a kreatív esküvői fotók! Hogyan kell elképzelnem egy ilyen fotózást?

Egy ilyen szép esküvői fotózás teszi teljessé az egész házasságkötést, melyet igyekszem emlékezetessé tenni számotokra! Célszerű az esküvő előtti időszakban elkészíteni ezeket a képeket. Megálmodunk egy helyszínt, ahol kényelmesen és jól érzitek magatokat, ahová adott esetben szép emlékek kötnek titeket. Jó hangulatban, érzelmekkel feltöltve, szép környezetben, időhatárok nélkül fotózunk! Ez pedig, akkor is élmény lesz számotokra, ha az első mondatok egyike így hangzik: “de rólam még nem készült jó fénykép”..


Készítetek-e esküvőn családi, baráti portré képeket, csoportképeket?

Természetesen készítünk esküvői csoportképeket, hiszen az esküvő fotózás nem csupán csak két emberről szól, hanem mindazokról a családtagokról, barátokról is, akik veletek együtt ünnepelnek!


Vállaltok-e extrém helyszínen esküvői fotózást, esküvői film készítést?

Igen! Földön, vízen, víz alatt, és levegőben is készítünk esküvői fotókat, esküvői filmeket.


Utaztok külföldre esküvőt fotózni?

Igen utazunk. Esküvői fotósokként Magyarországon kívül rendszeresen fényképezünk esküvőket Olaszországban, Franciaországban.


Nem Budapesten élünk. hogyan beszélhetnénk meg az esküvői fotózás részleteit?

A legtöbb esküvői fotózásra személyes találkozás nélkül kapunk megbízást. Minden alkalommal örülünk, ha skype-on felhívhatunk titeket, amikor az időtök lehetővé teszi ezt.


Készítetek jegyes fotósorozatot, eljegyzési fotókat?

Természetesen igen. Mi szerelmes portré sorozatnak nevezzük. Szeretjük, ha az esküvő napja előtt már az esküvő helyszínén lehetünk és találkozhatunk mielőtt az első esküvői fényképek elkészülnének. Az eljegyzési fotók is általában ezen a napon készülnek.


Mennyi idővel az esküvő előtt kell lefoglalni az esküvői fotóst?

Divat lett esküvői fotósnak lenni, esküvő fotózással foglalkozni, így nem egyszerű a feladat! Nagyon sok lehetőség közül választhatjátok ki a számotokra legmegfelelőbb esküvői fotóst. Sok esetben a szerencsén is múlik, de legkésőbb fél évvel a dátum előtt már érdemes meghozni a döntést, és lefoglalni az esküvői fotós szakembert!


Többen dolgoztok egy esküvőn?

Nem dolgozunk, fényképezünk :)! Általában egyedül fotózom, hogy a lehető legdiszkrétebben legyek ott mindenhol!
Száz vendég felett egy, vagy akár több esküvői fotós kolléga is segítségemre van.


Zavarban vagyunk, ha a kamera előtt pózolnunk kell. hogyan tudsz, tudtok segíteni nekünk?

Nem kell pózolnotok! Jeleneteket személyesítünk meg saját vizualitásunkkal, nem pedig sablonos pózokat ismétlünk vagy kollégákat másolunk.  Minden esetben a hozzátok legközelebb álló helyszínen készülnek az esküvői fotók!  Kivétel nélkül mindenkivel nyugodt, jó hangulatban telnek az esküvői fotózások. A több, mint 480 lefotózott esküvő során szerzett esküvői fotós tapasztalatom pedig minden helyzetben segítséget nyújt!


A kérdésem esküvői film. Van-e kedvenc esküvői videósod, esküvői filmesed akit ajánlanál?

Igen van! Nagyon fontos, hogy az esküvő napján a legnagyobb összhangban működjön együtt az esküvői fotós, -esküvői videós! Laci, aki nemcsak hagyományos esküvői videókat készít, hanem a legfejlettebb technikával végzi esküvői cinematographer munkáját stúdiónk munkatársa. Szakterülete az esküvői film!


Mikor láthatjuk az esküvői fotókat?

Az esküvői fotók a fotózás után négy héten belül elkészülnek!


Retusálod a fényképeket?

Minden felvételt egyesével dolgozom ki, hogy még szebbek legyetek! Kontraszt, fehéregyensúly, színkorrekciók, fekete-fehér beállítások. Nincsenek az esküvői fotókon kisimítva a ráncok a néni arcán, nem lesznek jellegtelenül túl photoshopolva, és elrugaszkodva a valóságtól.


Milyen formátumban kapjuk meg az esküvői fotókat?

Az esküvői fotók JPG formátumban digitális adathordozón vagy online kerülnek átadásra! Tartalmazza az esküvői fotózás során készített felvételeket nagy felbontásban, valamint facebook oldalra optimalizált kis méretben is.


Hogyan kapjuk meg a fényképeket és fine-art albumokat?

Futárszolgálat segítségével a világ bármely pontjára!


Hogyan foglalhatunk le?

Egyszerű! Amennyiben a személyes találkozó nem megoldható, e-mailben elküldjük az esküvői fotózás szerződést, melyben minden részlet rögzítve van. Aláírva elektronikus úton vissza kell küldenetek és a foglalás megtörténik.