logo-mini

Jegyes fotózás Szekszárd ~ Takler Kúria

Esküvő helyszíne: Takler-Kúria
Esküvői fotós: Katona Tamás

Évekkel ezelőtt elhatároztam, hogy néhány hónapot az USA-ban fogok tölteni fotózással. Érdekes egybeesés volt azzal, hogy nemrég érkeztem haza egy Firenzei esküvőről, ahol megismerkedtem egy üzletemberrel és sokat beszélgettünk kedvenc helyéről Amerikáról. Közben meséltem terveimről is mire ő: “Tamás! Esküvőket szeretnél fotózni Amerikában?” Majd a kezembe nyomott egy névjegykártyát.
Azért ne gondoljátok azt, hogy két hét múlva már ismert és népszerű amerikai esküvői fotós lettem! Segített ez kétségtelen. Kiutaztam Dallasba és néhány kisebb munka után megérkezett az első esküvői fotós megbízásom. Nagyon örültem! leírhatatlan érzés volt, amikor leültem beszélgetni a Texasi lánnyal és vőlegényével, aki Hawairól érkezett Texasba. Hasonlóan történt minden, mint itthon. Volt két szó azonban, amely még új fogalom volt akkoriban számomra. Engagement session. Igen, igen! A jegyes fotózás. Tudtátok, hogy ezek a fotók azért készülnek, hogy szimbolikusan lezárjanak egy időszakot köztetek? A jegyben járásnak ezekkel a fényképekkel hivatalosan is vége. 🙂 Ettől a pillanattól már egy új fejezet indul az életetekben a házasság! Ezek a képek lesznek majd a kreatív esküvői fotók, amelyeket én jobban szeretek érzelmes esküvői fotóknak nevezni.
A jegyes fotózás pedig végre hozzánk is elért és egyre népszerűbb az esküvő előtt álló szerelmesek körében. Mi esküvői fotósok pedig örömmel készítünk ilyen fényképeket hiszen remekül mutatnak majd a fine-art albumok lapjain is!
Jegyes fotózás Szekszárdon a Takler Kúriában! Izgalmasan hangzik ugye? Szeretem a finom borokat a szép környezetet, amikor pedig ez a két dolog kiegészül egy megbízással az meseszerű!
Igyekeztem ezúttal is úgy felépíteni a fotósorozatot, hogy ez a csodálatos környezet is megjelenjen a képeimen épp úgy, mint a szerelmesek szerelme a bor. Amikor nézem ezeket a képeket szinte érzem a pince jellegzetes illatát és a 2012-es Merlot aromáit, ami ha jól emlékszem 2016-ban az év bora volt. Kóstolgatás, ölelkezés, majd egy kis séta a Takler Kúria kilátójához. Nézzétek majd azt a fekete-fehér fotót, ahol meghitt nyugalomban gyönyörködnek a tájban? Én is megálltam ott néhány percre.
Ha esküvő előtt álltok a jegyes fotózás opciót ne hagyjátok ki, mert élmény lesz ezt garantálni tudom! Olyan helyszínt válasszatok, ha tanácsolhatom, amely mindkettőtök számára kedves, ahová emlékek kötnek. A többi pedig az esküvői fotós feladata!
Minden pillanat egy csoda volt itt Szekszárdon, ahol egy percre sem éreztem azt, hogy dolgozom. De azért ez nagyban a menyasszony és vőlegény személyének volt köszönhető!
Viszlát az esküvőn egy másik csodaszép helyen a Dunakanyarban!

Katona Tamás

Esküvői fotós


Hozzászólás írása