logo-mini

Kreatív esküvői fotózás, jegyes fotók ~ Budapest

Esküvői fotózás helyszíne: Budapest

Esküvői fotós: Katona Tamás

Tamás, fantasztikus munkát végeztél! Nemcsak mi ereztük magunkat nagyon jól – amihez tagadhatatlanul te is nagyban  hozzájárultál, de az esküvőben edzett nemzetközi násznéptől is sok pozitiv visszajelzést kaptam munkádróll!! Nagyon szépen köszönjük neked az elmúlt napokban adott figyelmedet, és útmutatásaid! Szerettem volna átadni, hogy az élmény felejthetetlen volt!
Ez volt az első e-mailem, amit ma reggel elolvastam. Nem is indulhatna jobban ez a napom igaz?! Marie és László esküvői fotósaként csak az alábbi fotósorozat bemutatására kaptam engedélyt! Az esküvőn megjelent magas rangú nemzetközi vendégek kifejezett kérésének eleget téve a többi fotóból nem publikálhattam! A Gödöllői Királyi Kastélyban mondták ki egymásnak a boldogító igent, és hajnal három óráig tartott a party, ezt még szerintem elmondhatom! Egy belvárosi lakásban készítettünk néhány felvételt, majd a Városliget, Hősök tere voltak fotózásaink helyszínei, és már ránk is esteledett. Épp, ahogy terveztük. Fontos szempont volt, hogy viszonylag kevés túristát kerülgessünk, hogy az érzelmekről a csodálatos budapesti nevezetességekről ne vonják el a tekintetet! Az Andrássy úton a Dreschler-palota volt az utolsó megállónk, ami azért volt nagyon fontos helyszin, mert 1949-től 2002-ig adott otthont a Magyar Állami Balett Intézetnek, illetve jogutódjának a Magyar Táncművészeti Főiskolának, amit a vőlegény László is látogatott. Látjátok majd az utolsó fekete-fehér fotókon, amint mosolyogva emlékszik vissza Laci ezekre az évekre. Ekkor készült az  a fotó is, ahol háttal vannak mindketten, odafordulva az épület felé. Évről-évre egyre több olyan megbízást kapok, melyeket sajnos csak részben, vagy egyáltalán nem publikálhatok, pedig higgyétek el sokszor előfordult már velem, hogy fényképezőgéppel a nyakamban megálltam egy percre, és elvarázsolt minden körülöttem! Minden esküvőn csodálattal nézem az ifjú párokat és nem okoz nehézséget azonosulni velük szemvillanás alatt! Szívem szerint már akkor megosztanám a nap legszebb képeit, de ilyen esetekben nem tehetem! Átjár egy egész különleges érzés, és másodpercek alatt végigforog eddigi esküvői fotós pályám képzeletbeli filmje. Közben szemem a pályán, és alig várom, hogy újra megnyomhassam az exponáló gombot! Közeledek már az ötszázadik esküvőm, ami hatalmas szám! És addig, amíg ezek a legmélyebbről jövő érzések uralják a gondolataimat, irányítják a kamerámat biztosan tudom, hogy még jóideig a hivatásomnak fogok élni, mert esküvői fotósnak lenni egy csoda!
Ezt a csodát éltem át veletek Marie és Laci! Köszönöm Nektek, és szívből kívánok nagyon hosszú életet, boldogságot! – Tamás –

Katona Tamás

Esküvői fotós


Hozzászólás írása