logo-mini

Visszajelzések

Kedves üzenetek, boldog párjainktól!


Varázslatos fotók Tamás! Nagyon, de nagyon köszönjük… A természetességen átsugárzik a hangulat, és az érzelem. Minden képen a lényeget látjuk a maguk valóságában, és az elkapott pillanatokban. Érzelmes, hiteles és valóságos! Ezért szerettünk bele a munkáidba, és ezért voltál te az esküvő fotósunk!

– Nikol és Edward


Köszönjük Tamás! Emlékezetes nap volt és a fotók minden pillanatot visszaadnak. Örülünk, hogy téged választottunk, és megőrízted az emléket!
– Bea és Rod


Kedves Tamás! Azt gondolom, hogy a legjobb választásom a férjem után az, hogy Téged bíztunk meg az élményeink megörökítésével! (Lilla) Az esküvői fotózás pedig olyan volt, mint egy rossz porfólió befektetés, de biztos, hogy jobb az eredménye.:) És professzionális és éles!
– Lilla és Balázs


Kedves Aliz és Tamás! Amikor megnéztük az esküvőnkről készült képeket a feleségemnek könnyek szöktek a szemeibe. Folyamatosan azt kérdezte tőlem, hogy tényleg ilyen gyönyörű volt minden? Köszönjük szépen, hogy életünk legcsodásabb napját felejthetetlenné tettétek számunkra!
– Dóri és Larry


Valami attól lesz igazán profi, hogy az első pillanattól az utolsóig minden a helyén van. Mielőtt találkoztunk csak hallottunk rólad Tamás, de a végeredmény találkozott a neveddel. Profi volt minden. Nagyon boldogak vagyunk, köszönjük!
– Petra és Andris


Kedves Tamás! Ezek a képek kitartanak az örökkévalóságig. Köszönjük szépen!
– Zsófi és Tomi


A kislányunk azt mondta, hogy olyanok voltunk az esküvőn, mint egy hercegnő és a herceg. Amikor megérkezett a fine-art album és lapozgattuk mi is úgyanígy láttuk már. Külön köszönjük azt a jó kedvet, amivel még emlékezetesebbé tetted számunkra ezt a gyönyörű napot!
– Szilvi és Andrew


Kedves Aliz és Tamás! Mit is írhatnék nektek? Megunhatatlan! Az egész fotósorozat olyan, mint egy festmény. És ezt a festményt szívem szerint mindenkinek megmutatnám. Most csak a barátnőimnek fogom, de mindenkinek ajánlani fognak titeket! Annyira köszönjük! :))
– Adri és Zoli


Kedves Tamás! Sokat hallottunk már az esküvőnk előtt rólad és a munkáidról. Volt, aki azt mondta, hogy nagyon drága esküvői fotós vagy. Többfelől kértem árajánlatokat, de hogy mi a drága és mi nem az, abba most nem is megyek bele, mert ez is csak úgy kiszaladt. 🙂 Ha újra választanunk kellene sem lenne kérdés! Rengeteg weboldalt megnéztem, de a tiéd után csak álmodoztam hetekig. Most újra ezt az érzést élem meg, de már úgy, hogy a képeinket bármikor megnézhetem, megnézhetjük.  Kifejezhetetlen boldogság, amit érzünk és örökre a szívünkbe zártunk a kislányoddal együtt!
Nagyon köszönjük, hogy a bécsi felkérést is elfogadtad és további szép sikereket kívánunk!
– Anna és Albert


Kedves Tamás! Érzelmes utazás az első fotótól az utolsóig. Szó szerint ezt kaptuk tőletek. Köszönjük, hogy ekkora összhangban voltatok egymással, hogy sok esetben nem is láttunk titeket, pedig rengeteg ismerősünk csak rossz tapasztalatokról számolt be az esküvői fotós és videos önmegvalósításairól! Bíztunk benne, hogy veletek véletlenül sem fog előfordulni, hiszen egy csapat vagytok.  A legjobb döntést hoztuk meg azzal, hogy titeket választottunk és azóta mindenkinek csak ajánlani tudjuk a munkátokat! Mégegyszer köszönjük szépen a filmet és az egész napot is!
– Zsuzsi és Áron


Kedves Brigi és Tamás! Az életben legalább egyszer mindenkinek ki kellene ezt veletek próbálni! Annyira sajnálom, hogy már foglalt voltál, de a kettőnkről készített fényképeidet sokszor elővesszük. Felejthetetlen pillanatokat éltünk át! Vigyázz magadra, magatokra!
– Edi és Péter


Kedves Aliz és Tamás! Köszönjük a gyönyörű képeket, velünk együtt minden barátunk el volt ragadtatva tőlük, tőletek egyaránt. A legszembetünőbb talán az, hogy a mi esküvői fotóink senkiéhez sem hasonlíthatóak. De ezért is választottunk titeket!
– Gabi és Gábor


Kedves Tamás! Ismerőseink közül sokan mondták, hogy nagyon izgultak az esküvő előtt, de különösen a fotózáson, mert nagyon  próbáltak megfelelni. Nálunk ez nem így történt sőt, még a párom is olyan vicces volt, mint amilyennek én is ritkán látom. Megnyugtattál, amikor arra volt szükségem, megnevettettél bennünket, amikor máshogy már nem ment. Remek ember vagy  és kiváló szakember!!! Mindent nagyon köszönünk neked!
– Évi és Chris


Kedves  Tamás! Már a reptéren egy hullámhosszon voltunk és igazán jólesett, hogy a landolás előtti átstartolásnál (mostmár tudom, hogy így hívják) próbáltál minket megnyugtatni. Párizs volt a tökéletes helyszín a fotózáshoz, de azóta már sajnos elköltöztünk, mert Gábor eligazolt a Saint-Germainből. A hajnali ébresztőre viszont mindíg emlékezni fogunk, akár a határozottságodra és fáradhatatlan munkavégezésed minden pillanatára is. Gyönyörű helyszíneket találtál, ahol csodálatos képeket készítettél nekünk! Szívből köszönünk mindent! Aliznak pedig külön a folyamatos segítséget és nagyon boldogok vagyunk, hogy ti voltatok az esküvői fotósok!!!
– Bori és Gábor


Kedves Tamás! Csak annyit vártunk tőled, mint amennyi a referenciáid után elvárható volt.  Az esküvő szervezésekor nem barátokat gyűjtöttünk, köztünk azóta mégis kialakult egy különleges kapcsolat. A képek nagyon szépek lettek a fine-art album világszínvonalú! Köszönjük!
– Ottó


Kedves Tamás, nagyon köszönjük a gyönyörű esküvői filmet és fotókat! Meseszép minden pillanat és egyben vidám, megható! Szerintem az Alizzal és Tomival a legjobb kombináció vagytok! Hozzánk hasonlóan még nagyon sok házasulandó párnak szerezzetek örök emlékeket! Puszilunk benneteket!
– Lea és Péter


Kedves Tamás! Mindíg irígyeltem azokat az embereket, akik azt a munkát végzik, amit szeretnek. Minden percben úgy éreztem, hogyha “leszakadna az ég” akkor is gyönyörű képeink lennének, mert a legjobb embert választottuk Zsoltival. Öröm volt nézni, ahogy dolgoztál, dolgoztatok. Minden percben sugárzott rólad az elhivatottság a maximalizmus, ami a férjemnek külön tetszett! A fotóink meg az album… 🙂 Nem is találom a megfelelő szavakat, hogy pár sorban  leírjam mindazt, amit adtál nekünk! Őszintén kívánjuk, hogy minden álmod valóra váljon!
– Viktória és Zsolt


Kedves Tamás, elsősorban szeretnék köszönetet mondani a mindkét napon nyújtott maximális teljesítményedért! Szerintem rajtunk kívül nagyon kevesen olvasnak el egy weboldalon szöveges tartalmakat. Mi végigolvastunk minden betűt az oldaladon és huhh. Csak megerősíteni tudjuk, mert tényleg úgy éreztük magunkat, mintha egy magazinba készítenél fotókat. GYÖNYÖRŰEK!!!
– Angi és Robi