logo-mini

A Tamron hazai nagykövetének választottak ~ Hello PIXELM PHOTO

Kedves megbízóim, menyasszonyok és vőlegények, akik még az esküvő előtt álltok, barátaim, és mindenki, aki nyomon követi esküvői fotós munkáimat! A 2018-as év több olyan változást hozott az életemben, amire nem is gondoltam. Már a legkisebb lányom sem annyira picurka. Megtanult járni, és huncutabb, mint bármikor volt! A nagyobbik pedig lassan kezdi az egyetemet. Biztosan Ti is éreztétek már úgy, hogy sok-sok munkával töltött év után jó lenne valami új irányba indulni, egy picit változtatni az eddig megszokott rutinon még mielőtt egyhangúvá válna minden. Az egyhangúság pedig a fotóművészetben nem megengedhető igaz?! Azt érzem így közel ötszáz esküvői fotózás küszöbén, hogy lassítanom kell! Ez közel sem jelenti azt, hogy polcra teszem a fényképező gépet, mindössze, hogy nagy szerelmemnek a portfólió fotózásnak, és céges imázs fotózásoknak adok nagyobb teret ettől az évtől újra! Az esküvőket pedig korlátozott mennyiségben fényképezem, de itt a blog oldalon a még októberben megígért elmaradt esküvői bejegyzeséket folyamatosan pótolni fogom. Igyekszem az eddigieknél is többet fotózni 6×7-es analóg technikámmal, és tavasztól intenzívebben publikálni ezeket a fantasztikus hangulatú glamour és portfólió fotókat. Nagyon boldog vagyok, mert nemrég felkértek egy világmárka a TAMRON hazai nagykövetének, ami leírhatatlan érzés. Épp akkor történt mindez, amikor az elhatározás megfogalmazódott bennem. Így, ha kérdésetek lenne a vadonat új Tamron optikákkal kapcsolatban, írjatok bátran, vagy telefonáljatok! Az elérhetőségeim: https://katonatamas.hu/kapcsolat/ . Szivesen megosztom a tapasztalataimat, és segítek nektek! Erről szól zömítve ez az interjú is, amit rólam készített Magyarország legszínvonalasabb fotós magazinja a Tripont foto-video magazin. Beszkenneltem, akit pedig igazán érdekelnek ezek a szakmai fotós újdonságok, azok számára itt a link a digitális verzióhoz: https://issuu.com/tripont/docs/issue_trip_magazin  .
2019.Január 01-től pedig a nevünk PIXELM PHOTO-Katona Tamásra változott. Ha a weboldalunk főoldalára klikkeltek : https://katonatamas.hu/, látjátok majd, hogy megújultunk picit! Az észrevételeket örömmel fogadom!
Köszönöm szépen nektek az eddigi bizalmat, megbízásokat, és sokszor azokat az emberi gesztusokat, melyeket hosszadalmas lenne itt felsorolni! Remélem, hogy a fotóimmal még sok örömöt okozhatok Nektek!
– Továbbra is barátsággal várom megkereséseiteket, és bízom benne, hogy a kamerám előtt találkozom Veled is! –

Katona Tamás

Esküvői fotós


Hozzászólás írása